Opret konto Glemt password?

Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

Velkommen

 

Til Opportunity Management

 

Vi arbejder med rekruttering og coaching i Network Marketing Branchen.

Vi er i enorm vækst og søger 2 personer der ønsker, at blive fremtidens ledere i et spændende team.

Hvis du har plads til andre indtægter end dem du har i dag, vil Forever kunne være en ganske attraktiv mulighed for dig.

Mange kombinere deres nuværende job, og skaber sideløbende vækst i forretningen.

Det kræver 100 timers oplæring/træning, hvor du seriøst og målrettet arbejder aktivt, med det du lærer.

For den rette person er der rigtige gode indtjenings muligheder. Der kræves ikke nogen forudgående uddannelse. Det er vigtigere, at du vil... (citat fra Ulrik Wilbek).

Desuden søger vi ca. 5 personer der ønsker at blive en del af vores team, med henblik på fritidssalg.

Indtægtsmulighederne er ganske betydelige, det er hver enkeltes indsats der afspejler indtjenings mulighederne. Altså du har selv fuld kontrol over din indtjening, du styrere selv din tid. Vi står for grundig oplæring, med udgangspunkt i dig og din hverdag.


Kontakt mig gerne hvis du ønsker at høre mere, og vi aftaler et ufopligtigende møde for et kort interview. Jeg vil gerne vide lidt om dig som person, og hvad din motivation og mål er for fremtiden.

Du er meget velkommen til at kigge ind på denne side. Her finder du en præsentation, og et mere uddybende indblik i virksomheden. Du kan ligeledes sende tlf og email, som naturligvis vil blive behandlet fortroligt.

Husk det er vigtigere, at du vil....

 

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med din fremtid.

Glæder mig til at høre fra dig.

 

 

Manager

Susanne & Kenneth Fredslund Petersen

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.